mandag 8. mars 2010

I helgen har jeg kost meg med litt kortlaging!

Jeg har slitt litt med å klare å sette meg ned og lage kort i det siste, men i helga fant jeg noe inspirasjon, og satte igang med kortlaging. Jeg hadde kjøpt meg en ny papir blokk, og den ble brukt på alle kortene utenom et.

Jeg startet med dette kortet som jeg har scrapliftet ganske mye fra et kort jeg så på Cricut messageboard. Jeg har skjært ut feen fra A childs year. Etter dette var kreativiteten i gang og jeg laget disse. Alle har figurer fra A childs year. Dette er det kortet jeg er minst fornøyd med, ble ikke helt fornøyd med blomser til deg stemlet, og fylte på med andre for å få noe balanse i kortet.

Da jeg lagde dette kortet ble jeg litt inspirert av en veninne som elsker katter. Tror at hun skal få dette kortet av meg ved anledning.
Pussig nok var det dette rosa kortet min mann likte best av kortene jeg lagde? Sier det noe om de andre eller hva? jeg aner ikke.

Dette kortet liker jeg svært godt og det er fordi profilen ser akkurat ut som en av mine nevøer! Han skal få dette kortet til bursdagen sin i mai om han liker det eller ikke. Han blir 7 år og synst sikkert dette er for barnslig.
Dette kortet bare ble slik, kom fram til at det må bli et kondolansekort, selv om det ikke var det som var planen da jeg lagde det.

Ingen kommentarer: